16/04/13 Plettum in de Volkskrant

Plettum in het nieuws

13/03/13 Fever en Manualise gaan verhuizen

Op  1 juli krijgen wij de sleutel van onze nieuwe locatie in Amsterdam. Vanaf die datum zijn Fever (productontwikkeling) en Manualise (voor het maken van handleidingen) te vinden in industriŽle Y-Tech pakhuis. Het pand is direct aan het IJ gegrensd. Vanuit onze werkomgeving hebben we een overweldigend uitzicht hier op. Amsterdam is dus onze nieuwe basis zijn om de rest van Nederland te gaan bedienen.

07/11/12 OGM 2.0 uit de folie

OGM 2.0 uit de folie

26/10/12 Fever ontwerpt kookwekker voor Big Green Egg

Deze grappige Big Green Egg kookwekker heeft de iconische stijlkenmerken van de Big Green Egg BBQ serie. Zie ook  http://www.biggreenegg.com/ . 


BGE kookwekker

19/09/12 OGM 2.0 klaar voor eerste test

Het tweede ontwerp van de OGM is klaar om getest te worden. Verbeteringen opzichte van het eerste ontwerp zijn een compactere inrichting, een sanitair koelsysteem, gemakkelijker te assembleren.
Links het geraamte van het oude ontwerp en rechts de nog in folie gehulde nieuwe versie.

OGM 2.0

03/09/12 Plettum website online

Website Plettum gelanceerd. Kijk op:

http://www.nokx.nl/plettum/ 

Plettum website

20/06/12 Elektronische peilstok klaar voor de beurs

De elektronische peilstok is een digitale dieptemeter met GPS ondersteuning. Fever ontwierp en leverde voor dit project de hardware in opdracht van Inventeers. Inventeers ontwikkelde de elektronica en was eindverantwoordelijk voor dit project.

elektronische peilstok

elektronische peilstok

10/04/12 Off Gas Monitor klaar om verscheept te worden

Nog even poetsen en dan is de Off Gas Monitor klaar om verscheept te worden naar de UK.

OGM

03/04/12 Off Gas Monitor klaar om getest te worden

Off Gas Monitor

19/03/12 Test met Utility cube succesvol verlopen

De eerste Utility Cubes zijn gemonteerd en getest in Veenendaal. 

Utility Cube

06/03/12 Ontwerp afvalbak van Daalen afgerond

Fever levert de plettende afvalbak op, speciaal ontwikkeld voor plastic afval.


22/08/11 Manualise UK online

Manualise Engels is gelanceerd. De website is hier te bekijken.

22/08/11 Manualise Duitsland online

Manualise Duits is gelanceerd. De website is hier te bekijken.

27/12/10 Matic

20/08/10 Prototype slot anti ladingdiefstal

Om diverse trailers te beschermen tegen ladingdiefstal ontwikkelde Fever de 'Skull'. Een tweedelig gegoten slot dat vast op de achterzijde van een trailer wordt gemonteerd. Om de werking te kunnen testen is een prototype gemaakt, waarvan hieronder een afbeelding is te zien.

slot anti ladingdiefstal

01/08/10 Prototype minicards carrousel gerealiseerd

Het prototype van denieuwe Minicards kaartcarrousel is af! Dit 'innovatieve' kaartrek is modulair en kan compact worden verpakt. Dit resulteert in 60% volumereductie. Hiermee wordt een aanzienlijke besparing op de logistieke kosten gerealiseerd. De carrousel is voorzien van rotatie gegoten kappen die de carrousel een sjiekere uitstraling geven.

21/07/10 Fever neemt plaats in jury Beste idee van Nederland

Voor de 2010 editie "het beste idee van Nederland", is Fever gevraagd plaats te nemen in de vakjury. Op een warme dag in een gelukkig goed gekoelde TV studio heeft Fever haar mening gegeven over meer dan 60 ideeŽn. Het programma wordt waarschijnlijk in November 2010 uitgezonden.

04/06/10 Fever erkend innovatieambassadeur

Vrijdag 28 mei jongsleden is Fever door Syntens benoemd tot 'erkend innovatie ambassadeur'. Tijdens een innovatiesessie met externen, ontving Fever deze felbegeerde presitieuge onderscheiding.

12/03/10 Fever genomineerd voor de MKB innovatie top 100

25 mei 2010 hoort Fever of zij een plaats heeft veroverd en zich één van de 100 meest innovatieve midden en klein bedrijven van Nederland mag noemen. De top 350 is in ieder geval al gehaald. Nu, zoals Jan Peter Balkenende zou zeggen: 'op naar goud'.

26/02/10 62 Pebbles op kantoor in Leiden

Vrijdag 26 Januari zijn weer vijf setjes Pebbles op kantoor in Leiden afgeleverd. Deze zullen de komende periode bij diverse gemeentes en een bekend recreatiepark geplaatst worden. Zodra de setjes werkend zijn opgeleverd en geinstalleerd volgen nieuwe foto's.

Pebbles in Leiden

16/02/10 Prototype drankautomaat in Funbus gereed

Met trots is vrijdag 5 februari het prototype van de drankautomaat voor in bussen afgeleverd. Het automaat in van voren hervulbaar en kan deels uit zijn isolatie geschoven worden. De automaat biedt ruimte aan ruim 100 - zowel 25cl als 33cl - blikjes. Het koelelement is elektrisch en goed bestand tegen schokken.

drankautomaat

15/01/10 Brainstorm nieuw product Sara Lee

brainstorm Fever en Sara Lee

Om te komen tot een nieuw Sara Lee geurproduct organiseerde Fever op haar kantoor in Leiden een brainstorm met de young professionals van Sara Lee. Deze brainstorm leverde maarliefst 50 nieuwe ideeen waarvan er uiteindelijk drie geselecteerd werden om tot conceptniveau uit te werken.

10/10/09 Pebbles in Heemstede

29/09/09 Testen prototype Pebbles

In opdracht van Inventeers wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van de Pebbles®. Deze interactieve speeltegel is drukgevoelig. De eerste set, bestaande uit 21 cijfertegels, 2 speakertegels en één intelligente tegel, zal begin oktober in Heemstede geplaatst worden.

Onderstaand filmpje is gemaakt van het prototype en geeft een korte impressie van wat Pebbles uiteindelijk moet worden.

 

27/07/09 Prototypebouw Dutch BBQ is afgerond

Het prototype van de nieuwe DUTCH BBQ met verwisselbare gasmodule is klaar en werkt. Binnen nu en twee weken zal het prototype een voorkeuring ondergaan bij Kiwa Gastec. De verwachting is dat eind 2009 het systeem klaar zal zijn voor de marktintroductie.

Close up, gassysteem Dutch BBQ