OGM 2.0

Elektronische peilstokMeer informatie volgt binnenkort.Elektronische peilstok

Elektronische peilstokMeer informatie volgt binnenkort.Off Gas Monitor

Off Gas MonitortMeer informatie volgt binnenkort.Pletbak van Daalen

Matic automatische toegangspoortDe pletbak van Van Daalen is in staat het afval 50% in volume te reduceren. Speciaal ontwikkeld om de apart in te zamelen plastic afvalstroom binnen huishoudens beter te kunnen handelen. Deze bak is volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd.Matic

Matic automatische toegangspoortEen wijziging in de norm voor automatische toegangspoorten is aanleiding geweest om voor Matic BV een automatische poort met een in de zuil ge´ntegreerde motor te ontwikkelen. Er is een ontwerp tot stand gekomen waarbij de nadruk op de veiligheid ligt en waarbij een aanzienlijke daling van de kostprijs is verwezenlijkt is door integratie van onderdelen, minder materiaalgebruik en een kortere assemblage- en productietijd.Joba Bullit

Bullit- the gameIn opdracht van Joba Leisure BV is een nieuw concept table game ontwikkeld, genaamd de Bullit. De Bullit is een vernieuwend, dynamisch spel, dat inspringt op behoeften vanuit de markt. Audiovisuele prikkelingen zorgen voor een positieve totaalbeleving. Zo is er een levenslijn aanwezig, kan je iPod worden aangesloten en registreren sensoren de doelpunten waarna een stadion-gejuich losbarst.

SBS_turtle

PebblesDiefstal uit containers is een veel voorkomend probleem en er bestaan dan ook diverse oplossingen hiertegen. Omdat huidige maatregelen echter permanent zijn en omdat containers rouleren tussen transportbedrijven en er niet altijd een slot gewenst is, is voor SBS een beveiligingssysteem bedacht en ontwikkeld om zeecontainers non-permanent te kunnen beveiligen.

RVS afvalbak

afvalbakDeze 'Mercedes onder de afvalbakken' is uw visitekaartje in ontvangstruimte of lobby. Een afvalbak die gezien mag worden. Ontworpen voor bedrijven of particulieren die het belangrijk vinden goede smaak en oog voor detail te etalleren.

Pebbles

Pebbles In opdracht van Inventeers is de Pebbles ontwikkeld. De gedachte achter dit interactieve hinkelspel is dat kinderen tegenwoordig te veel tijd doorbrengen achter de beeldbuis (tv/ computer) en te weinig op straat in de frisse buitenlucht. 
Pebbles werkt door middel van druksensoren. RGB LED verlichting en geluid zorgen voor feedback. De tranenplatenafwerking maakt het spel veilig en betrouwbaar.

IKC Sorting Tree

IKC Sorting TreeIKC is leverancier/ producent en inrichter van kinderhoeken voor retail, food, non-food en fast-food gelegenheden. In opdracht van IKC zijn elf spelmodules ontworpen die geplaatst gaan worden in bijvoorbeeld de kinderhoeken van McDonald's, Albert Heijn en IKEA. Bijzonder aan het project was de korte time-to-market. Vanaf opdracht tot de eerste container uit China in Nederland heeft nog geen zes maanden in beslag genomen.

SBS Cobra

SBS Cobra container slot Ladingdiefstal bij containers en vrachtwagens is een steeds vaker voorkomend probleem. In samenwerking met SBS security & safety products ontwikkelde Fever de Cobra® dat containers en vrachtwagens met buizensluiting tegen deze vorm van criminaliteit moet beschermen. Het slot is gemaakt van zwaar gietstaal en volledig SCM gekeurd.

SBS Lion Claw

SBS Lion Claw vrachtwagenslot Ladingdiefstal bij vrachtwagens is een steeds vaker voorkomend probleem. In samenwerking met SBS security & safety products ontwikkelde Fever de Lion Claw® dat de wagens tegen deze vorm van criminaliteit moet beschermen. Het slot beschermt vrachtwagens tegen ladingdiefstal door een ingenieus binnenwerk. Het forceren van het slot, en dus diefstal van de lading, wordt aanzienlijk bemoeilijkt. De gietijzeren sloten zijn getest door TNO voor de zwaarste categorie.

Heinz TostiSleeve

Heinz tostiSleeve

Ter ondersteuning van de tostiverkoop op evenementen is in opdracht van MJR TOM een tosti sleeve ontwikkeld voor Heinz. Deze innovatieve verpakking heeft een ge´ntegreerd sausbakje voor één van de heerlijke Heinz sauzen. Eet smakelijk!

SurimiSleeve

Zilt® SurimiSleeveGemaksvoeding neemt een steeds grotere plaats in binnen onze samenleving. Ook wordt de behoefte aan een gezonde snack al maar groter. Om die reden besloot Nico Zwarthoed surimi krab sticks in zijn assortiment op te nemen. Aan Fever werd gevraagd een passende sleeve te ontwerpen. Om te komen tot het design zijn verschillende mogelijke doelgroepen in kaart gebracht en zijn enkele brainstormsessies georganiseerd over onder andere de naam, stijl en vorm. 

IKC Match & POP

IKC Match en popIKC is leverancier/ producent en inrichter van kinderhoeken voor retail, food, non-food en fast-food gelegenheden. In opdracht van IKC zijn elf spelmodules ontworpen die geplaatst worden in bijvoorbeeld de kinderhoeken van McDonald's, Albert Heijn en IKEA. Bijzonder aan het project was de korte time-to-market. Vanaf opdracht tot de eerste container uit China in Nederland heeft nog geen zes maanden in beslag genomen.

IKC Crazy Periscope

IKC Crazy PeriscopeIKC is leverancier/ producent en inrichter van kinderhoeken voor retail, food, non-food en fast-food gelegenheden. In opdracht van IKC zijn elf spelmodules ontworpen die geplaatst gaan worden in bijvoorbeeld de kinderhoeken van McDonald's, Albert Heijn en IKEA. Bijzonder aan het project was de korte time-to-market. Vanaf opdracht tot de eerste container uit China in Nederland heeft nog geen zes maanden in beslag genomen.

Heinz TostiStand

Heinz TostiStandAls uitbreiding op de eerder door MJR TOM ontwikkelde Hot Dog stand is voor Heinz de Tostistand ontwikkeld. Net als de Hot Dog stand is deze inklapbaar en past probleemloos in een bakwagen. Hierdoor kan de stand door iemand met rijbewijs B op locatie afgeleverd worden. Opzetten is een kwestie van het opvouwbare dak opspannen en de ovens op de koelbank te plaatsen. Door het kleurgebruik en de variabele achterwand heeft de Tostistand een herkenbaar stijlvol uiterlijk. 

Applikon minicooler

Applikon minicoolerApplikon biotechnology levert sinds enkele jaren mini bioreactoren over de gehele wereld. Deze minireactoren waren tot voor kort alleen in staat de vloeistof te verwarmen. Echter, steeds meer klanten kwamen met de wens koelen ook mogelijk te maken.
In samenwerking met initiator HaloteC ontwikkelde Fever de minicooler. Deze minicooler kan als add on worden toegepast en is in staat 10 graden onder ambient te koelen.Applikon Multi My Control

Multi My ControlSamen met opdrachtgever HaloteC ontwikkelde Fever voor Applikon de Multi My Control. Een meet- en regelsysteem voor lab omgevingen.
Fever was binnen dit project verantwoordelijk voor de hardware: zowel ontwerp, als realisatie. Klanten van over de hele wereld hebben inmiddels interesse getoond in deze alles kunner.HaloteC koeltoren

HaloteC koeltorenHaloteC is een innovatief bedrijf dat onder andere de AFM (alcohol fermentation monitor) heeft ontwikkeld. Een machine die het mogelijk maakt de metabolische activiteit in een vloeistof te meten en te be´nvloeden. Na introductie van de AFM ontstond de wens de vloeistof ook te kunnen koelen. Samen met Fever is na een uitgebreid ontwikkeltraject een nieuwe fles en een met peltiers koelende toren ontwikkeld, waarmee een grote groep nieuwe klanten kan worden aangeboord.