Fever beheerst het volledige ontwerptraject, van idee tot productie en biedt ondersteuning bij alle onderdelen. In de praktijk zien wij de volgende situaties waarin Fever u van dienst kan zijn:


U heeft de markt en/ of productiecapaciteit, maar bent op zoek naar nieuwe productideeŽn

Fever genereert samen met u nieuwe ideeŽn, om uw markt mee te bedienen.


U heeft ideeŽn, maar u zoekt iemand om deze te verwezenlijken

Fever vertaalt uw ideeŽn naar technische tekeningen, 3d CAD modellen en/ of een prototype. In dit traject denkt Fever  met u mee, om samen tot de beste productoplossing te komen.


U heeft een product dat toe is aan vernieuwing

Fever zal na het doen van een marktanalyse, een technische analyse en een concurrentie analyse een verbeterd herontwerp leveren. Voor de concurrentie analyse maken wij gebruik van de Eprotool® : een gereedschap dat door Fever in samenwerking met de Universiteit Twente is ontwikkeld. Met behulp van de Eprotool® wordt de productfase van uw product en dat van uw concurrenten bepaald. Vervolgens is het mogelijk hieruit innovatiestrategieŽn af te leiden waardoor de concurrentiepositie van uw product en bedrijf wordt versterkt.


U heeft een uitgewerkt idee, maar kunt dit niet produceren

Fever zoekt voor u de geschikte (co)producenten binnen Europa of AziŽ. Bovendien kan Fever uw ontwerp optimaliseren zodat de productiekosten geminimaliseerd worden.


U wilt uw huidige producten aantrekkelijk presenteren

Fever kan uw producten omzetten in fraaie 3D visualisaties, zodat u uw producten professioneler kunt communiceren naar uw klanten.